Caspers Dakwerk BV
Ambachtswei 7
8501 XA Joure
Tel: 0513 - 41 91 82
Fax: 0513 - 41 31 06

 © SkarWeb / Caspers Dakwerk BV

Kwaliteit


Wat hebben we in huis om de kwaliteit te waarborgen:

 

logo sgs vca 2015

Wij zijn VCA* gecertificeerd. Hierin worden onze veiligheids- en milieumaatregelen beschreven. Dit betreft zowel persoonlijke veiligheid als het voorkomen van brand en schade aan materiaal en mileu.

Gereedschappen en materieel wordt gekeurd, de veiligheid op werken wordt geïnspecteerd. 

   
logo komo d076 2015

De bouw is een van de belangrijkste economische sectoren van Nederland. De belangen zijn groot. De financiële investeringen navenant. Daarom zoeken de partijen in die sector naar maximale zekerheid. Die zekerheid is er: KOMO. Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten op aan. KOMO is een collectief keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten.

   
 VEBIDAK is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Zij heeft de mensen, de middelen en de expertise in huis om de collectieve en individuele belangen te behartigen van de serieuze bedrijven in deze branche. En dat een lid van VEBIDAK tot de serieuze bedrijven behoort, daar staan onze lidmaatschapscriteria borg voor!
   

Dakgroep 90 is een coöperatieve vereniging van geselecteerde dakbedekkings-bedrijven die hun krachten hebben gebundeld.

Deze bundeling van krachten is in uw voordeel. Zo geniet u van de ene kant het voordeel van een regionaal bedrijf, alert, flexibel en servicegericht opererend en met een open oor voor uw problematiek. Aan de andere kant bent u verzekerd van kennis, ervaring en soliditeit van een grote onderneming.

   
caspers dakwerk derbigem 2018 DERBIGUM is een marktleider met een wereldwijd netwerk van Erkenninghouders. Waar u ook gevestigd bent, u heeft als eigenaar, aannemer of architect gegarandeerd toegang tot het allerbeste dak en de steun van deskundige DERBIGUM-experts.
   
logo resitrix

RESITRIX is een uniek technisch concept, ontworpen in functie van gewaarborgde duurzaamheid. Een onverwoestbaar materiaal, thermisch gelast tot een feilloos waterdicht geheel. De plaatsing gebeurt enkel door RESITRIX erkende verwerkers.

   
logo daksecure

DAKsecure® Nederland wil op een praktische en duurzame wijze een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van een veilige werkomgeving op hoogte. Middels onze innovatieve manier van werken en de diverse kwaliteitscertificaten werken wij continu aan het verbeteren van onze diensten en producten. Met als doel samen met onze opdrachtgevers een maximaal veilige werkomgeving realiseren voor iedereen die op hoogte werkt.